lunes, 17 de octubre de 2011

Pròxims assajos de la Xaranga.

Com ja sabreu, a partir d'aquest mes, hem tornat a possar faltes d'assistència als assajos. El que no vinga a un assaig seran 3 € de multa. Per el que si ja heu faltat a aquestos dos assajos de Octubre (diumenge 9 i diumenge 16), ja degueu 6 € a la xaranga, que es descomptaran de la pròxima actuació que feu.

El diumenge 16, es va acordar de fer l'assaig a les 15'30 h, a veure si aixina podem començar a les 16 h, ja que aquestos dos assajos hem dit a les 16 h, i la gent sempre arriva tard.

Aquestos dos últims assajos vam ser:

Diumenge 9: Pau tuba, Pau saxo, Nai saxo, Jose trombó, Josep trompeta, Alex percu, Toni percu. En total eren 7 músics.

Diumenge 16: Jose trombó, Javi trombó, Javi trompeta, Josep trompeta, Alex percu, Jose Antonio Percu. En total eren 6 músics.

Si penseu que aixina podem assajar, anem apanyats, però, no passa res, la xaranga va fent fondo, 12 músics a 3 € (cada assaig), en total la xaranga ja té 72 € de fondo. A este pas, farem bon soparot.....

Tamnbé es va acordar, ja que vindran nous músics, un nou clarinet, trombó, flauta-flautí i trompeta; de repassar-ho tot un altra vegada. Poc a Poc.
Per favor, no falteu al pròxim assaig que serà Diumenge 30 de Octubre, a les 15'30 h, en la casa de Cultura de Pedreguer.

3 comentarios:

  1. Iee el dia 6 Nai saxo també va anar, erem 7, jajaja

    ResponderEliminar
  2. Dia 6? ho era el dia 9 o el 16. L'he possat al dia 9. Si fora el 16 el cambie.

    ResponderEliminar
  3. El 16 no va anar, erem Dos trombons, Dos trompetes i Dos percus. Al pas que anem com ha dit pau, farem bon soparot i pagant la xaranga! Percert, si després a l'hora de fer els grups hi han sorpreses que sapiau que serà per els assajos.

    ResponderEliminar